Airconditioning gaslekken, Costa del Sol

ac gas leak 740x444 1Lekkages in uw airconditioningsysteem kunnen lange tijd onopgemerkt blijven. Hoewel het lek klein kan zijn, zal dit na verloop van tijd leiden tot een volledige uitval van uw hele unit – en in sommige gevallen kan deze uitval niet worden gerepareerd.

Dit is het lek van het koelmiddelgas. Een airconditioningsysteem gebruikt hetzelfde gas in het hele systeem, waarbij het gas heen en weer wordt bewogen tussen de interne en externe units. Een lek van dit gas zal problemen veroorzaken voor het airconditioningsysteem, aangezien de units het juiste gasniveau nodig hebben om effectief te functioneren. Hoe minder gas de airconditioner in zijn systeem heeft, hoe waarschijnlijker het is dat het systeem uitvalt. Daarom moet u ervoor zorgen dat het een essentieel onderdeel is van uw jaarlijkse onderhoudsprogramma om een airconditioningservice uit te voeren.

Ons serviceteam staat voor u klaar. We hebben een volledige lijst met controles die we uitvoeren op al onze service-eenheden, we registreren de resultaten en we kunnen jaar na jaar zien hoe uw systemen presteren.

Bel ons voor een service en we zorgen ervoor dat u na de eerste service elk jaar een herinneringsoproep krijgt om uw reguliere service in te plannen.

0034 952663141

0034 670409759