Let op deze 5 tekenen die aangeven dat je airconditioning onderhoud nodig heeft

U heeft een airconditioningsysteem, dus de kans is groot dat u het regelmatig gaat gebruiken: u heeft uw airconditioning nodig om te werken onder de druk van niet alleen het hete zomerseizoen, maar ook de koude winters en de natte regenseizoenen die we ervaren in Zuid-Spanje. Zorg er dus voor dat u uw machines goed verzorgt door alert te zijn op waarschuwingssignalen dat uw systeem een professionele beoordeling nodig heeft.

Het goede nieuws is dat het airconditioningsysteem een machine is, en machines geven meestal waarschuwingssignalen en geluiden voordat ze op het punt van uitval komen. U moet nooit proberen een airconditioningunit te repareren als u geen volledig gekwalificeerde ingenieur bent, maar u moet wel alert zijn op de volgende tekenen, en als u er een ervaart, bel dan meteen Envirocare.

Are you tired of constantly cleaning your pool? EnviroCare has the solution: swimming pool covers!
In this blog, we’ll explain why getting a pool cover is a great idea, the types of covers we offer, and
why EnviroCare is your best choice for all things pool-related.

Why Get a Pool Cover?
A pool cover helps keep your pool clean by stopping leaves and debris from falling in. It also traps
heat, stops water from evaporating, and reduces the need for chemicals. With an EnviroCare cover,
you’ll spend less time cleaning and more time swimming!

Why Do You Need One?
Imagine cleaning your pool, only to find it dirty again the next day. A pool cover stops this by keeping
your pool clean and ready to use. Plus, it saves water and money on heating. It’s a smart investment
for any pool owner.

What Kind of Pool Covers Do We Sell?
EnviroCare offers a range of covers to suit every need. From automatic covers that open with a
button to custom-fit covers, we have it all. Whether you need a cover for winter or summer, we’ve
got you covered.

For What Kind of Pool?
Our covers work for all pools, big or small, in-ground or above-ground. No matter your pool’s size or
shape, we have the perfect cover for you.
EnviroCare’s pool covers make pool maintenance a breeze. Spend less time cleaning

and more time enjoying your pool with family and friends. Get your pool cover from EnviroCare today!

1. Lage luchtstroom
De lucht komt niet zo snel uit uw systeem als u verwacht. Deze verminderde luchtstroom betekent dat uw airconditioner harder moet werken om uw huis te klimatiseren. en dit apparaat is niet ontworpen om onder stress te werken. Controleer eerst uw filters, want ze raken verstopt met vuil. Als u een expert nodig heeft om ze schoon te maken, bel ons dan meteen. Als de luchtstroom nog steeds laag is nadat de filters zijn gereinigd en vervangen, dan heeft u absoluut een expert nodig om naar uw systeem te kijken, dus bel ons direct.

2. Verminderde koel- en verwarmingsresultaten

Dit kan worden veroorzaakt door lage niveaus van koelmiddel, oververhitting of beschadigde onderdelen, of ineffectieve kanalisatie, als u een centraal airconditioningsysteem heeft. U kunt dit controleren door de lucht die uit de ventilatieroosters komt te voelen. Als het niet de temperatuur is die u gewend bent, dan heeft u een probleem. Dit veroorzaakt hetzelfde probleem als u zojuist in punt nummer één heeft gelezen. Uw airconditioner moet te hard werken en dit is niet goed, dus bel ons meteen.

3. Kort cyclus
Zoals de titel al zegt, schakelt de airconditioningunit uit en aan zonder lang te draaien. Aan- en uitschakelen verbruikt meer energie dan wanneer het normaal draait. Dit is een teken van iets zeer ernstigs, en u moet ons bellen voordat u uw airconditioningsysteem opnieuw gebruikt.

4. Vreemde geluiden
U bent vertrouwd met uw airconditioningsunits en u zult weten of ze vreemde geluiden beginnen te maken wanneer ze in gebruik zijn. Zoemen, zoemen, rinkelen, ratelen of enig ander geluid dat u plotseling begint te horen. Laat deze onmiddellijk controleren. Een volledige service door een gekwalificeerde Envirocare-ingenieur zou de reden moeten vinden waarom u deze geluiden hoort.

5. Hoge energierekeningen
U kunt mogelijk geen van de bovenstaande problemen aanwijzen, maar u ziet een stijging van uw maandelijkse elektriciteitsrekeningen. Uw airconditioningsunits verbruiken mogelijk meer stroom en verhogen het elektriciteitsverbruik. Als dit gebeurt, zou een van de eerste controles zijn om een volledig gekwalificeerde Envirocare-ingenieur te vragen uw airconditioningunit te bekijken, te onderhouden en een beoordeling te maken van hoe effectief het voor u werkt.

Bel ons voor een effectieve service op uw airconditioningsysteem.

0034 952663141

0034 670409759

[email protected]

We zijn bij u in de buurt.